Lincoln Middle School

Skip to main content
Search The Site
Bell Schedules » 2016-2017 ASSEMBLY SCHEDULE

2016-2017 ASSEMBLY SCHEDULE

2016-2017 ASSEMBLY SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
5 Minute Warning Bell 7:40 AM 7:45 AM 5 min
1st Period 7:45 AM 8:28 AM 43 min
2nd Period 8:32 AM 9:15 AM 43 min
3rd Period 9:19 AM 10:02 AM 43 min
4th Period 10:06 AM 10:49 AM 43 min
1st Lunch 10:53 AM 11:23 AM 30 min
5th Period (for 1st lunch students) 11:27 AM 12:10 PM 43 min
5th Period (for 2nd lunch students) 10:53 AM 11:36 AM 43 min
2nd Lunch 11:40 AM 12:10 PM 30 min
6th Period 12:14 PM 12:57 PM 43 min
7th Period 1:01 PM 1:44 PM 43 min
Assembly 1:48 PM 2:45 PM 57 min